Fordele ved at outsource IT-løsninger i din virksomhed

Kontor med moderne IT udstyr
Fordele ved at outsource IT-løsninger i din virksomhed
Henrik Andersen
-
13/07/2023
-

Der er mange fordele ved at outsource IT-løsninger i din virksomhed. For det første vil det give dig og din virksomhed mulighed for at fokusere mere på kerneforretningen, da du ikke længere skal bekymre dig om IT-relaterede problemer på samme måde.

Desuden vil det give dig adgang til en bred vifte af ekspertise og kompetencer, som du måske ikke har i din virksomhed. Endelig giver it outsourcing optimal sikkerhed, de certificerede eksperter giver dig garanti for, at sikkerheden er i orden.

Få en certificeret løsning

Når du outsourcer IT i sin virksomhed, så får du en certificeret løsning. Det betyder, at man får adgang til eksperter inden for IT-området, som har den nødvendige viden og erfaring til at levere en kvalitetsløsning, og hvor sikkerheden er dokumenteret. Det er garanti for at leve op til de sikkerheds- og kvalitetskrav. der er på området.

Dette giver din virksomhed mulighed for at fokusere på kernekompetencer og samtidig have adgang til specialiserede eksperter inden for IT-området. Endvidere kan det være en god idé at outsource IT, hvis man ønsker et mere fleksibelt setup, da det giver mulighed for hurtigere implementering af nye teknologier og løsninger. 

Rack hosting 

En form for outsourcing er rack hosting. Rack hosting giver virksomheder mulighed for at leje et serverrum, hvor de kan opbevare og administrere deres servere. Dette giver dem mulighed for at få adgang til avanceret hardware og software uden selv at skulle investere i det.

Desuden kan rack hosting give virksomheder fleksibilitet og skalerbarhed, da det giver dem mulighed for hurtigt at øge eller reducere antallet af servere, som de bruger. Endelig kan rack hosting give virksomheder adgang til professionel support og vedligeholdelse af deres servere, således at de altid er sikre på, at deres systemer kører optimalt.

Microsoft intune

En anden IT-løsning, som kan optimere din virksomheds sikkerhed, er Microsoft Intune. Det er et cloudbaseret administrationsværktøj, der giver virksomheder mulighed for at styre og overvåge deres mobile enheder, computere og apps. Det hjælper virksomheder med at sikre, at deres data er beskyttet mod uautoriseret adgang og brug.

Med Microsoft Intune kan virksomhederne konfigurere sikkerhedsindstillinger på alle deres enheder, herunder krav til adgangskodekompleksitet, skærmtimeout og andre indstillinger. De kan også distribuere apps til deres brugere, herunder Office 365-apps som Word, Excel og PowerPoint.

Endelig kan virksomhederne overvåge brugen af ​​deres enheder for at sikre, at de ikke misbruges eller bruges til ulovlige aktiviteter.

Copyright 2023 - Pilanto Aps