Rentor ApS

Rentor ApS

Rentor tilbyder online bestilling i vores webshop.

Planlæg dit projekt og bestil det du mangler i shoppen, har du spørgsmål er vi online i chatten og kan hjælpe.

Vi tilbyder Container udlejning til affald, som f.eks. Haveaffald, jord, beton, brokker, træ, isolering, gips eller blandet affald m.m. Det er muligt at bestille en container til affald og få den leveret med f.eks. en minigraver og sand jord eller et andet råstof, dog i en begrænset mængde da der skal være plads til maskinen. Det synes vi selv er smart, og en god måde at spare vores kunder for dyre leveringsomkostninger af materiel. Har du et ønske om en speciel og kompliceret levering som webshoppen ikke kan klare, så anbefaler vi dig at kontakte os – Vi tager gerne udfordringen op!

Det er muligt at bestille bigbag til affald og er en god løsning for dem som ikke har en trailer, bil eller mulighed for at transportere affald. Løsningen fungerer på følgende måde. Bestil en tom bigbag i shoppen og modtag den med posten. Fyld den med affald og bestil nu afhentning i shoppen. Der er ingen tidsfrist eller udløb for hvornår den skal være klar, betaling for afhentning sker først når du er klar.

Det er også muligt af bestille bigbag med råstoffer som harpet muldjord, sand, granitskærver, grus m.m. Når bigbag er tom kan den anvendes til affald og bestille afhentning i shoppen. Levering af bigbag forgår med kran, så der er ved levering mulighed for aflæsning over en hæk eller andet, dog inden for rimelighedens grænser af kranens rækkevidde.

Maskinudlejning er også at finde i vores webshop. Skal du anlægge ny indkørsel, nedgrave en trampolin elle andet, så har vi også udstyret til dette. Men som en af de få giver vi dig som kunde mulighed for at bestille en container til den gamle belægning eller andet affald i forbindelse med opgaven samme sted.

 

Copyright 2024 - Pilanto Aps